Kto jest na Forum | Na Forum jest 4 użytkowników :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 4 Gości
Brak
Najwięcej użytkowników 141 było obecnych Nie Paź 20, 2024 3:38 pm
|
|
| pomysły na hasła | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Asik Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 6 Poparcie : 8 Join date : 01/07/2013 Age : 29
| Temat: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 6:27 pm | |
| Dobry wieczór Państwu, potrzebne mi są jakieś chwytliwe antyrządowe hasła, które można będzie skandować. Od razu mówię, że nie chodzi mi o "Je... Tuska" | |
| | | asdasd Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 137 Poparcie : 163 Join date : 01/04/2013
| Temat: Re: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 6:31 pm | |
| Proponuję np. "Rząd na szczaw"... Hmmm, na szybko nic nie wymyślę, ale może coś dopiszemy. Zapraszamy na chat BTW. ;)https://pospoliteruszenie.forumpolish.com/chatbox/index.forum | |
| | | kurde_blaszka Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 62 Poparcie : 70 Join date : 03/04/2013 Age : 90 Skąd : ZIEMIA PRZODKÓW
| Temat: Re: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 10:08 pm | |
| Polskość to normalność , Władza wasza - bieda nasza , Donald Tusk małpi mózg | |
| | | Husarz82 Świerzy Członek
Liczba postów : 58 Poparcie : 66 Join date : 01/07/2013 Age : 42 Skąd : Złotoryja
| Temat: Re: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 10:12 pm | |
| przebrzydla szumowino pacholku moskiewski ty farbowana swinio marszalku kurewski chamie zbuntowany zatechla sklerozo gnoju zasmarkany ty zdrajco, zomozo gnido zarzygana, jadowita mendo ty kukło gówniana, kacapski przybłędo tchórzu zafajdany, ropiejący strupie padalcu rozdeptany, ty wrzodzie na dupie ty diabelskie łajno, ty głupi żołdaku ty kurwo sprzedajna, ty ruski zupaku wypierdku Breżniewa, ty ślepy pedale kurduplu tępogłowy, ty głupi bęctwale sukinsynie śmierdzący, pluskwo zasuszona wrzodzie ropiejący, ty małpo zielona ty strachu na wróble, zboczony sadysto judaszu za ruble, ty ruski marksisto ty pało gumowa, nędzny okupancie zakało Narodu, złamany palancie cuchnący pierdzielu, pełzająca glisto ponury skurwielu, czerwony faszysto ty sługo Kremlowy, lokaju sowiecki ty zbóju wojskowy, pomiocie Radziecki ty mówco obłąkany, nadęty bufonie za Naród sprzedany PIEKŁO CIĘ POCHŁONIE! | |
| | | kurde_blaszka Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 62 Poparcie : 70 Join date : 03/04/2013 Age : 90 Skąd : ZIEMIA PRZODKÓW
| Temat: Re: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 10:15 pm | |
| Wierzę w jednego Tuska ojca wszech-uwielbianego, stworzyciela autostrad i stadionów, wszystkich dotacji z unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego pana ministra Rostkowskiego, doradcę tuska prawdomównego, który przez Putina jest stworzony przed wszystkimi długami. Tusk z tuska, europejskość z europejskości, fakty prawdziwe z TVN obiektywnego, przez lisa stworzone i mówione, współistotne tuskowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i naszego ogłupienia, zstąpił z Kremla i za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas i pod namową Angeli został poklepany i pochwalony oraz ponownie wybrany dnia trzeciego jak oznajmia OBOP. I wstąpił do rządu, siedzi po prawicy Bronka i powtórnie przyjdzie w chwale, a głupocie jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Zdradka jej ożywiciela, który od tuska i Rostowskiego pochodzi, który z tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę, który mówi przez olejnik i bzdurczoka. Wierzę w jeden wielki, powszechny i europejski kryzys, wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów i oczekuję kromki chleba, szklanki wody oraz nowej edycji Tańca z gwiazdami w TVN. AMEN | |
| | | Kacper Rebel Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 277 Poparcie : 397 Join date : 29/03/2013 Skąd : Gubin/lubuskie
| Temat: Re: pomysły na hasła Sro Lip 10, 2013 11:12 pm | |
| Huzar.. wczytaj sie dobrze w: nie chodzi mi o "Je... Tuska"
Asik... Witaj w centrum operacyjnym ruchu Jestes z Kozienic, dobrze pamietam? Ilu spodziewacie sie tam osob? Co do hasel, to przychodza mi do glowy tylko te 23 marca: Tusk do roboty za 1500 zlotych ED: tutaj znajdziesz 800 okrzykow, niestety w wiekszosci husarskie https://www.facebook.com/events/382236131875147/permalink/391795794252514/ | |
Liczba postów : 58 Poparcie : 66 Join date : 01/07/2013 Age : 42 Skąd : Złotoryja
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 1:43 am | |
| Kacper, to był żart z mojej strony | |
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 1:44 am | |
| | |
| | | Niedźwiadek Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 89 Poparcie : 95 Join date : 01/04/2013 Age : 31 Skąd : Opolskie
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 10:20 am | |
| " Rząd pod sąd " " Chcemy posłów, a nie osłów " " Tusk do roboty, za 1500 złotych " " Jak się masz! Donaldzie jak się masz! Powiedz mi, kiedy znowu nas okradniesz?/ ewentualnie "kiedy znowu nas okłamiesz" " " Kto nie skacze ten za Tuskiem hej hej! " " Donald ty łotrze, w tym mieście nikt Cię nie poprze " " Rząd na szczaw " " Cała Polska z was się śmieje! Gdzie są drogi i koleje! " " Donald Tusk, gdzie twój mózg " " Zrobimy z was pośmiewisko, zapłacicie nam za wszystko "
Na zakończenie manifestacji : " My już idziemy! Na tuska nie głosujemy ! My już idzieeemyyy, na Tuska nie głosujeemyy "
Przed ostatnie wymyśliłem sam, ale większość jest z manifestacji jaką urządzili ludzie i kibice różnych klubów na powitanie Tuskobusa w ich miastach.(Powitanie tuska w Lublinie/Bydgoszczy itp).
Ostatnio zmieniony przez Niedźwiadek dnia Czw Lip 11, 2013 10:35 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Kacper Rebel Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 277 Poparcie : 397 Join date : 29/03/2013 Skąd : Gubin/lubuskie
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 10:24 am | |
| Niedzwiadek, swietne hasla wybrales je z tych 800, czy gdzie indziej znalazles? Ja raz przysiadlem zeby je przejrzec i wybrac te sensowniejsze, ale mnie ten task przerosl... Gdybysmy podzielili je na czesci po 200 sztuk, to wtedy 4 osoby dosc szybko by je mogly przebrac. | |
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 10:37 am | |
| Pomysł zacny, Kacprze. Zróbmy tak. Dziwna sprawa pojutrze Sobota nikt sie ze mna nie kontaktuje NIKT | |
| | | Asik Pospolite Ruszenie
Liczba postów : 6 Poparcie : 8 Join date : 01/07/2013 Age : 29
| Temat: Re: pomysły na hasła Czw Lip 11, 2013 5:34 pm | |
| | |
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: pomysły na hasła | |
| |
| | | | pomysły na hasła | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |