Pospolite Ruszenie
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Oficjalne forum ruchu Pospolite Ruszenie - spiskujemy już od 4257 dni

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Kto jest na Forum
Na Forum jest 6 użytkowników :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 6 Gości

Brak

Najwięcej użytkowników 141 było obecnych Nie Paź 20, 2024 3:38 pm
Latest topics
» WOLNOŚĆ GOSPODARCZA
Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeby "X"WOJOWNIKREBELIANT"X" Wto Gru 10, 2013 9:39 pm

» Ancient Knowledge napisy PL - Świadomość,Święta Geometria, Cymatics, Iluzja rzeczywistości.
Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeby BladyMamut Pon Gru 09, 2013 5:29 pm

» Leczenie próchnicy i ubytków - Ramiel Nagel (lektor PL Ivona)
Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeby BladyMamut Pon Gru 09, 2013 5:26 pm

» Podręcznik Globalnej Suwerenności - Johny Liberty
Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeby BladyMamut Pon Gru 09, 2013 5:22 pm

» UNGRIP (PL) - Uniezależnienie
Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeby BladyMamut Pon Gru 09, 2013 4:53 pm

Zwijamy żagle, panowie i panie

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

Liczba postów : 58
Poparcie : 66

Zwijamy żagle, panowie i panie Empty
PisanieTemat: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeSro Lip 10, 2013 8:24 pm

Powrót do góry Go down
http://www.sinuh.digart.pl
asdasd
Pospolite Ruszenie

Liczba postów : 137
Poparcie : 163

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeSro Lip 10, 2013 8:34 pm

Tak, widziałem, mam nadzieję że to jednak fikcja.
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeSro Lip 10, 2013 9:28 pm

Ja tez... Dla dobra nas wszystkich...
Powrót do góry Go down
Kacper Rebel
Pospolite Ruszenie
Kacper Rebel

Liczba postów : 277
Poparcie : 397

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeSro Lip 10, 2013 9:55 pm

no, widze ze sie oburzyles nieco, jak o tym uslyszales... Z tego jak zareagowales wynika ze rupert rzeczywiscie zignorowal twoje stanowcze protesty i jak na zlosc wpakowal ci przypal do paczki.
Stary, o co to ty masz do niego pretensje? Przeciez powiedzial ci co zamierza i miales okazje mu odmowic. Pomysl okazal sie glupi dopiero jak zatrzymali paczke?

Widzisz, ja dowiedzialem sie o wszystkim, juz po wszystkim... Dopiero wtedy mi powiedzial kiedy paczka sie spozniala i od razu go zjebalem ze mi to nie potrzebne, ze go o to nie prosilem i ze wpuszcza caly ruch na mine, robiac takie rzeczy.

A tobie nie przyszlo do glowy ze to przypal, zanim nie doszlo do wtopy?
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeSro Lip 10, 2013 10:06 pm

Owszem, straszliwie sie oburzylem.
No RUPERT wpakowal mi niespodzianke na sile, ale nie mam do nikogo pretensji.

DEMENTUJE to, ze jakoby chcialem niespodzianke.
RUPERT pisal ze ma dla mnie bonus, ale ja bylem przekonany ze chodzi o maske anonow.
Mam archiwum gadu na potwierdzenie.

Mi przyszlo do glowy ze to przypal od czasu "Kukiza"
Powrót do góry Go down
Niedźwiadek
Pospolite Ruszenie
Niedźwiadek

Liczba postów : 89
Poparcie : 95

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 10:29 am

Husarz82, przecież maska kosztuje niecałe 20zł... Ciebie powinno stać na setki takich masek..
Robimy taki przypadł, mam nadzieje, że te dane które mu kiedyś na pw wysłałem nie doszły bo jeszcze ja będę miał kłopoty. Za to idzie się do więzienia, nie łatwo się wytłumaczyć a wstawiając to na forum, jeżeli RUPERT nie współpracuje z nikim i forum jest obserwowane, to powinien mieć wizytę kilku funkcjonariuszy z nakazem przeszukania.
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 10:33 am

Mnie będzie stać na setki masek jak mi przelewy spłyną.... Póki co, czekam. Nie żyję niestety w państwie o ustroju monarchistycznym, w Polsce Szlachta ma ciężko

Odnośnie RUPERTA
Sam na siebie bicz chłopak kręci... Wysyłanie takiego czegoś do makulatury Ruchu?
Ciężko skomentować...
Jak mi pisał o "bonusie" to byłem święcie przekonany że chodzi o maskę....
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 10:34 am

Niedźwiadek napisał:
Za to idzie się do więzienia, nie łatwo się wytłumaczyć a wstawiając to na forum, jeżeli RUPERT nie współpracuje z nikim i forum jest obserwowane, to powinien mieć wizytę kilku funkcjonariuszy z nakazem przeszukania.

Nie chciałem tego. Ale on twierdził, że wysłał takie paczki nie tylko do mnie...
Powrót do góry Go down
rastak
Pospolite Ruszenie
rastak

Liczba postów : 83
Poparcie : 87

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 6:46 pm

Brak mi słów... to żaden dowód, ja też mogę takie coś skleić z kimś na prędce, a nawet sam. W sumie sami sobie na tyłek bat ukręciliście. Rewolucja swoje dzieci zjada.

Sad
Powrót do góry Go down
Niedźwiadek
Pospolite Ruszenie
Niedźwiadek

Liczba postów : 89
Poparcie : 95

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 6:52 pm

Dokładnie, a może prawda jest taka, że to moja rozmowa z rastakiem podpisana waszymi nickami/nazwiskami. Ktoś udowodni, że nie?
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 7:39 pm

Ale co skleić, rastak bądź poważny... Zarzucasz mi działanie podobne do Ruperta, czy co...?
Powrót do góry Go down
rastak
Pospolite Ruszenie
rastak

Liczba postów : 83
Poparcie : 87

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 8:48 pm

tak naprawdę to o nic mi nie chodzi. Chcę pokazać, że taki screen to nie dowód. W sumie nawet jeżeli udowodnią Ci, że ta rozmową się odbyła, to nigdy nie byłeś posiadaczem dragsów, nie kupowałeś ich, ani nic z tych rzeczy. Jedyną osobą, która będzie miała problemy, będzie nadawca paczki (bo jeżeli nadał paczkę z zielskiem, to musiał być w jego posiadaniu). Zawsze możesz powiedzieć, że chciałeś zobaczyć czy rzeczywiście dostaniesz susz roślinny od niejakiego ruperta, bo chciałeś sprawdzić czy jest dawcą narkotyków i miałeś w razie czego pójść z tym na policję. Jedyny problem jaki widzę, to taki, że wrzucasz to w neta, a net nie zapomina i nie wybacza. Nic nikomu nie zrobią, paczka nawet nie była wysłana. Skończmy temat, wyrzućmy i żyjmy dalej. Jak będą Ci chcieli zrobić koło pióra, to podrzucą piątkę hery czy koksu i pójdziesz leżeć na trójkę.

Niedźwiadek Ciiiii bo się wszyscy dowiedzą, że sobie paczki z ziołem wysyłamy clown
Powrót do góry Go down
Husarz82
Świerzy Członek
Świerzy Członek
Husarz82

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitimeCzw Lip 11, 2013 10:29 pm

A, kumam. No wiem, wiem. No właśnie chciałem zaproponować byśmy przeszli do ważniejszych tematów.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zwijamy żagle, panowie i panie   Zwijamy żagle, panowie i panie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Zwijamy żagle, panowie i panie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pospolite Ruszenie :: Ruch Pospolite Ruszenie :: Sprawy Organizacyjne Ruchu :: Wewnetrzne Ustalenia Ruchu :: Archiwalne-
Skocz do: